1. JOHDANTO

Tämä sivu (yhdessä niiden asiakirjojen kanssa, joihin sivulla viitataan) muodostaa yleiset ehdot (”Yleiset ehdot”), jotka määrittävät miten sinä vierailijana, rekisteröitynä jäsentilin haltijana tai rekisteröidyn jäsenen vieraana, saat käyttää verkkosivujamme http://www.mainosmaa.fi sekä sen alisivuja (”Verkkosivut”). Verkkosivut tarjoaa ja niitä hallinnoi Mainosmaa Oy (”Me”, ”Meidän” tai ”Meitä”). Lue nämä Yleiset ehdot huolellisesti ennen kuin aloitat verkkosivujen käytön. Olet oikeutettu käyttämään verkkosivuja ja Meidän tarjoamiamme palveluita vain sillä edellytyksellä, että hyväksyt nämä Yleiset ehdot. Jos jatkat verkkosivujen käyttöä, se osoittaa, että hyväksyt nämä yleiset ehdot koskien Verkkosivuja ja niiden ja Meidän tarjoamiemme palveluiden käyttöä.

1.1 Meidän Verkkosivuilla tarjoamiamme palveluita saa käyttää vain näiden Yleisten ehtojen mukaisesti. Palvelut käsittävät muun muassa:

 1. mahdollisuuden ladata digikuvia Mainosmaan Verkkosivuilla
 2. mahdollisuuden tilata tulosteita Verkkosivuille laitetuista digitaalisista kuvista;
 3. mahdollisuuden tilata muita tuotteita tai palveluita Verkkosivujen kautta.

1.2 Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias voidaksesi käyttää Verkkosivuja ja tarjoamiamme palveluita.

1.3 Varaamme oikeuden muuttaa tai tarkistaa näitä Yleisiä ehtoja tai tehdä niihin lisäyksiä. Tehdyt muutokset tulevat voimaan siitä hetkestä alkaen, kun ne merkitään nähtäväksesi Verkkosivuille tai Meidän tarjoamiimme palveluihin. Nämä Yleiset ehdot sitovat sinua ja sinun odotetaan siksi jatkuvasti pitävän itsesi ajan tasalla tämän asiakirjan osalta, jotta havaitset mahdolliset tekemämme muutokset.

2. MITÄ SINULLA ON OIKEUS TEHDÄ

2.1 Sinulla on oikeus päästä kaikkiin Verkkosivujen osiin, joita ei ole suojattu salasanalla. Pääsy tiettyihin verkkosivuston osiin on mahdollista vain, jos sinulla on voimassa oleva salasana. Näiden osien käyttö ilman voimassa olevaa salasanaa ei ole sallittua

2.2 Sinulla on oikeus tulostaa rajaton määrä omia kuviasi. Omien kuviesi lisäksi sinulla on oikeus tulostaa samalla kertaa vain yksi kopio yksittäisestä sivusta tai osia sivusta omaan käyttöösi.

3. MITÄ SINULLA EI OLE OIKEUTTA TEHDÄ

3.1 Sinulla ei ole oikeutta käyttää Verkkosivuja (tai kopioida tai käyttää Verkkosivuilla olevaa materiaalia) muihin kaupallisiin tarkoituksiin kuin suhteessa Meihin. Tämä sisältää pääsyn sallimisen albumeihisi tai kuviisi maksua vastaan tai muun kaupallisen tavoitteen takia.

3.2 Sinulla ei ole oikeutta poistaa tekijänoikeuteen tai tavaramerkkiin liittyvää tai muuta immateriaalioikeudellista symbolia mistään Verkkosivuilla olevasta materiaalista tai sivuilta otetuista kopioista tai tulosteista

3.3 Sinulla ei ole oikeutta rekisteröidä useampaa kuin yksi jäsentili yhtä henkilöä kohden ilman Meidän antamaamme etukäteistä kirjallista lupaa. Tämän ehdon vastaisesta menettelystä voi seurata jäsentilisi välitön irtisanominen

3.4 Sinulla ei ole oikeutta laittaa sivuille, lähettää meille sähköpostitse tai tilata tulostettuja tuotteita, jotka sisältävät esimerkiksi:

 • jotakin henkilöä loukkaavaa materiaalia;
 • pornografista, säädytöntä, sopimatonta tai häiritsevää materiaalia
 • materiaalia, joka on syrjivää mm. rodun, sukupuolen, uskonnon, kansallisuuden, vammaisuuden, seksuaalisen suuntautumisen tai iän osalta;
 • materiaalia, joka saattaa olla harhaanjohtajaa jonkin henkilön kohdalla;
 • herjaavaa materiaalia;
 • materiaalia, joka käsittelee rikollista toimintaa tai liittyy sellaiseen;
 • materiaalia, jonka käyttö tai sisältö loukkaa kolmannen osapuolen tekijänoikeutta, tavaramerkkiä, tietokantaa koskevaa oikeutta tai muuta immateriaalioikeutta;
 • materiaalia, joka on luotu rikkoen oikeudellista velvoitetta kolmatta osapuolta kohtaan, kun velvoite perustuu sopimukseen tai luottamuksellisuuteen;
 • materiaalia, joka puoltaa laitonta toimintaa;
 • materiaalia, joka uhkaa, väärinkäyttää tai loukkaa toisen henkilön yksityisyyttä;
 • materiaalia, joka aiheuttaa ärtymystä, haittaa tai tarpeetonta huolta toiselle henkilölle;
 • materiaalia, joka saattaa ahdistaa, järkyttää, häpäistä, huolestuttaa tai suututtaa toista henkilöä;
 • materiaalia, jota käytetään imitoimaan toista henkilöä tai esittämään identiteettisi tai yhteytesi toiseen henkilöön virheellisesti;
 • materiaalia, joka antaa vaikutelman, että se on lähtöisin Meiltä, jos näin ei ole;
 • materiaalia, joka välittää, edistää tai tukee jotakin laitonta toimintaa kuten esimerkiksi tekijänoikeuden loukkausta tai tietojen väärinkäyttöä; tai
 • materiaalia, joka on lakien tai säädösten vastaista.

4. OIKEUDET

4.1 Kaikki immateriaalioikeudet, mukaan lukien tekijänoikeus, jotka sinulla on Verkkosivuille laittamiisi tai Meille sähköpostitse lähettämiisi kuviin, säilyvät sinulla. Me olemme verkkosivujemme kaikkien immateriaalioikeuksien haltijoita tai lisenssinsaajia.

4.2 Varaamme oikeuden oman harkintamme mukaan poistaa albumissasi olevaa materiaalia tai kieltäytyä näyttämästä sitä.

4.3 Varaamme oikeuden näyttää, muokata, tulostaa, siirtää tai jakaa kuvia, jotka olet laittanut Verkkosivuille tai lähettänyt Meille sähköpostitse, voidaksemme toimittaa niitä palveluita, joita Me tarjoamme Verkkosivujen kautta näiden Yleisten ehtojen mukaisesti.

4.4 Edellytys sille, että voit käyttää Verkkosivuja ja Meidän tarjoamiamme palveluita on, että sinulla on oikeus kopioida, laittaa Verkkosivuille ja muilla tavoin käyttää kuvia suhteessa Verkkosivuihin ja antaa Meidän käsitellä ja muilla tavoin käyttää kuvia näiden Yleisten ehtojen mukaisesti.

4.5 Sinulla ei ole oikeutta laittaa Verkkosivuille, lähettää meille sähköpostitse, tilata Meiltä tulosteita tai muulla tavoin käsitellä kuvia tai muuta materiaalia suhteessa Verkkosivuihin, jos sinulla ei ole oikeutta käsitellä tätä materiaalia tai et voi antaa Meille oikeutta käyttää tällaisia kuvia tai materiaalia näiden Yleisten ehtojen mukaisesti. Sinulla ei esimerkiksi ole oikeutta ottaa kuvia muilta verkkosivustoilta tai muista julkaisuista ja käyttää niitä, jos et ole saanut tätä varten oikeutta kyseessä olevien oikeuden haltijalta.

5. VERKKOSIVUJEN YLLÄPITO

5.1 Voimme ilman ennakkoilmoitusta muuttaa Verkkosivujen tai joidenkin tarjoamiemme tuotteiden tai palveluiden formaattia ja sisältöä.

5.2 Voimme ilman ennakkoilmoitusta lakkauttaa tai sulkea Verkkosivut (tai lakkauttaa tai sulkea jonkin Meidän tarjoamamme tuotteen tai palvelun) tuen tai huollon takia sisällön päivitystä varten

5.3 Sinua kehotetaan säilyttämään varmuuskopiot kaikesta materiaalista, jota laitat Verkkosivuille tai muulla tavalla toimitat Meille. Emme vastaa varmuuskopioista tai Verkkosivuille laitettujen tai Meille muulla tavalla toimitettujen kuvien menetyksistä, poistamisesta tai turmeltumisesta.

6. HENKILÖTIEDOT

6.1 Meille Verkkosivujen kautta antamiasi henkilötietoja käsitellään vain Tietosuojaperiaatteidemme mukaisesti. Suosittelemme, että luet ne huolellisesti ennen kuin jatkat.

6.2 Antamalla Meille henkilötietojasi annat samalla suostumuksesi siihen, että niitä käsitellään Tietosuojaperiaatteidemme mukaisesti.

7. PALVELUT JA TUOTTEET

7.1 Kun olet tilannut tavaran tai palvelun Verkkosivujen kautta (mukaan lukien tulosteiden tilaus), tilaus katsotaan hyväksytyksi vasta kun olet saanut Meiltä vahvistuksen tästä. Tämä vahvistus voidaan toimittaa sinulle joko sähköpostitse tai kirjeitse.

7.2 Varaamme oikeuden tehdä päätös tilauksesi hyväksymisestä oman harkintamme mukaan.

7.3 Jos tuote on tulostettu mutta sitä ei ole vielä lähetetty sinulle ja havaitsemme, että se on ristiriidassa näiden Yleisten ehtojen kanssa, Me emme lähetä tuotetta sinulle tai sen tilanneelle Vieraalle. Voimme maksaa takaisin tällaisen tilauksen yhteydessä suoritetun maksun osittain tai kokonaan, mutta Me varaamme oikeuden veloittaa saman summan kuin olisimme veloittaneet, jos tulostetut kuvat olisi lähetetty sinulle.

7.4 Säilyttääksemme jatkuvuuden palveluissamme Me varaamme oikeuden käyttää tulosteissa muun tyyppistä valokuvapaperia kuin Verkkosivuilla ilmoitetaan.

7.5 Ilmaisia tulostettuja tuotteita voidaan tarjota aika ajoin osana markkinointia tai kilpailuja. Ilmaisten tulostettujen tuotteiden osalta voidaan tehdä vaatimuksia vain osana Verkkosivujen kautta tehtyä tilausta. Pakkaus- ja lähetyskulut veloitetaan jos muuta ei ilmoiteta, ja ne maksetaan luotto-/maksukortilla tai jäsentilisi kautta.

7.6 Tarjouskoodeja voidaan julkaista Verkkosivuilla aika ajoin osana markkinointia. Näillä voidaan tarjota ilmaisia tulostettuja tuotteita tai alennusta tilauksesta. Tarjouskoodeja voi käyttää vain Verkkosivujen kautta tehdyissä tilauksissa. Suurin sallittu tarjouskoodien määrä tilausta kohden voidaan ilmoittaa. Jos muuta ei ilmoiteta, pakkaus- ja lähetyskulut veloitetaan sellaisten tilausten yhteydessä, joissa käytetään tarjouskoodeja. Käytössä voi olla myös lisäehtoja, joista ilmoitetaan kyseisten tarjouskoodien yhteydessä.

7.7 Pyrimme vastaamaan kaikkiin viesteihin mahdollisimman nopeasti. Tällainen vastaus voidaan toimittaa joko sähköpostitse tai kirjeitse.

8. KYSYMYKSET JA VALITUKSET

Jos sinulla on kysyttävää näistä Yleisistä ehdoista tai Verkkosivuilla olevasta materiaalista tai haluat tehdä valituksen, voit ottaa Meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen aineisto@mainosmaa.fi