Tuotteet omalla kuvalla

Tuotteilla, jotka tehdään asiakkaan suunnitelmia tai/sekä kuvia käyttäen, ei ole normaalia peruutusoikeutta. Tilauksen peruuttaminen ei ole mahdollista tilauksen vahvistamisen jälkeen, koska sopimus koskee tavaraa, joka valmistetaan tai jota muunnellaan kuluttajan toivomusten mukaisesti niin, ettei tavaraa voida myydä edelleen. Tilauksen peruuttamisoikeutta rajoittava ehto on kuluttajansuojalain (20.1.1978/38) 6 luvun 16 §:n mukainen.  Virheellisen tai vahingoittuneen tuotteet kohdalla pätee meidän takuu, kts.kohta ”Takuu”.

Tuotteiden palautus ja vaihto

Kun tilaat meiltä tuotteita meidän omasta mallistostamme, joihin ei päde yllä ”Tuotteet omalla kuvalla”-osiossa mainitut ehdot, on sinulla aina 14 päivän peruutus- ja reklamaatio-oikeus siitä päivästä lähtien, kun olet noutanut pakettisi. Kun olet tehnyt reklamaation asiakaspalveluumme, sinulla on 14 päivää aikaa palauttaa tuote. Kun palautat tuotteen, maksamme koko ostosumman 14 päivän kuluessa tilillesi. Palautus maksetaan samalla maksutavalla, jolla teit alkuperäisen tilauksen. Sinä asiakkaana maksat mahdolliset kuljetuskustannukset. Sinä asiakkaana vastaat palautukseen liittyvistä riskeistä – jos esimerkiksi tuote vahingoittuu tai katoaa kuljetuksen aikana. Pyrimme aina selvittämään ongelmat suoraan asiakkaidemme kanssa, mutta voit aina tarvittaessa ottaa yhteyttä Kuluttajariitalautakuntaan, www.kuluttajariita.fi/fi.

Takuu

Kaikilla tuotteillamme on vuoden takuu sekä vuoden reklamaatio-oikeus. Takuumme kattaa kaikki virheet, jotka tuotteessa oli toimittaessa. Voit palauttaa virheelliset tai vahingoittuneet tuotteet rahtivapaasti ja ne joko vaihdetaan uusiin tuotteisiin tai palautamme sinulle tuotteesta maksamasi summan samalla tilille, josta olet maksanut tilauksen. Ota aina yhteys asiakaspalveluumme, jotta voimme sopia uuden tuotteen lähettämisestä tai ostosumman palauttamisesta.

Mahdollisia kiinnityskustannuksia ei korvata reklamaation yhteydessä. Siksi tuotteen kunto on tärkeää tarkastaa ennen sen kiinnittämistä.

HUOM! Ota aina yhteyttä asiakaspalveluun ennen palautusta tai vaihtoa saadaksesi palautusohjeet ja osoitteen minne paketti tulee lähettää.

Asiakaspalvelu
Puh: 050 5146 251
Sähköposti: kauppa@mainosmaa.fi