Mainosmaa on

yli 30 vuoden kokemuksella monipuolisesti mainosmaailman palveluita tuottava yritys.

Tunnetuimpia töitämme ovat kerran viikossa ilmestyvän Ykköset!-lehden ja Järviseudun Sanomien sivujen valmistaminen. Valmistamme myös painotuotteet, suurkuvatuotteet, teippaukset, mainostelineet, tekstiilipainatukset, sisustustuotteet ja paljon muuta. Toimipaikkamme sijaitsee Tuurissa, mutta palvelemme asiakkaita ympäri Suomen.

Mainosmaa palvelee
yrityksiä, yhteisöjä ja yksityisiä. Meiltä saat yrityksellesi yksilöllisesti suunnitellut mainostamiseen ja markkinointiin liittyvät ratkaisut ja tuotteet. Yhteisösi tiedottamiseen ja ilmoitteluun olemme oiva kumppani. Myös yksityisille tarjoamme pieninä erinä ja yksittäisinä kappaleina samat palvelut.

 Mainosmaan periaate
on tarjota asiakaskohtaisesti miellyttävä kokemus palveluistamme ensikontaktista alkaen, meillä kohdellaan tasavertaisesti niin pienet kuin isommatkin asiakkaat.

Hintataso, laatu ja nopeus
ovat kohdallaan, sillä valmistamme suurimman osan tuotteistamme omissa tuotantotiloissamme. Pystymme tällä tavoin pitämään yllä korkeaa laatutasoa ja hinnat pysyvät kilpailukykyisinä ylimääräisten välikäsien jäädessä pois. Emme myöskään ole riippuvaisia muiden aikatauluista.

Sivuiltamme
mainosmaa.fi löydät meistä tarkempaa tietoa ja meiltä yleisimmin tilattuja tuotteita. Jos et löydä etsimääsi tuotetta sivustoltamme, otathan yhteyttä.