Tuotteet

Vaikka verkkokaupassamme tällä hetkellä onkin vain canvastauluja, niin valmistamme paljon muitakin tuotteita, kuten: banderolleja, esitteitä, kutsuja, käyntikortteja, julisteita, tekstiilipainatuksia, sekä paljon muuta.

Ota meihin yhteyttä mikäli sinulla on tarvetta painotuotteille. Tarvittaessa hoidamme tuotteen suunnittelun, valmistuksen ja toimituksen tarvittaessa vaikka kotiovellesi!

Lisää tuotteistamme voit lukea täältä: Mainosmaa.fi

Meillä ei varsinaisesti ole varastoa tuotteillemme, sillä valmistamme tuotteet aina tilausten tulojärjestyksessä. Ja koska valmistamme kaikki tuotteet itse, emmekä tilaa niitä muualta, voimme vakuuttaa että kaikkia verkkokaupasta löytyviä tuotteita löytyy 🙂

Valmistamme kaikki myytävät tuotteet itse omissa tiloissamme Tuurissa. Valmistamme tuotteet aina vasta, kun ne on tilattu, jolloin hoidamme kaikki työvaiheet kuvan tulostamisesta, taulun kokoamiseen ja tuotteen lähettämiseen asti. Tämän johdosta voimmekin luvata että tuotteemme ovat aina parasta laatua, koska seuraamme tuotteen laatua koko sen valmistamisen ajan.

Kyllä vain! Me voimme suunnitella juuri sen kokoisen taulun kuin haluat, vaikka sitä kokoa ei verkkokaupassamme tarjotakkaan. Voimme käyttää tauluun jotain meidän verkkokaupasta löytyvää kuvaa tai voimme myös tehdä taulun sinun omasta kuvastasi. Ainut rajoittava tekijä asiassa saattaa olla se, ettei juuri haluamastasi kuvasta saa tehtyä tarpeeksia isoa taulua niin, että kuva pysyisi hyvänlaatuisena.

Ota meihin yhteyttä ja sovimme asiasta.

Voit ottaa meihin yhteyttä joko sähköpostilla tai soittamalla. Yhteystietomme, sekä yhteydenottolomakkeen löydät Asiakaspalvelu-sivulta. Voit kysyä mitä vain mieleesi tulee ja me vastaamme parhaamme mukaan.

Load More

 

Maksaminen

Valitettavasti emme tarjoa tätä vaihtoehtoa tällä hetkellä. Voit kuitenkin tilata tuotteet laskulla käyttämällä joko Everyday, Jousto, Collector tai SweaWebPay-palvelua, jolloin saat tuotteet kotiisi ennen maksamista. Valitsemasi palvelu lähettää sinulle laskun tilauksen tekemisen jälkeen, jolloin näet tuotteet ennen maksamista.

Voit maksaa verkkokaupassamme yleisimpien pankkien verkkomaksupainikkeilla, sekä luottokorteilla. Tilaus maksetaan aina tilauksen tekemisen yhteydessä.

Lisäksi voit valita maksuvaihtoehdoksi Everyday, Jousto, Collector tai SweaWeb laskuilla/osamaksuilla. Lue lisää maksuvaihtoehdoista klikkaamalla tästä.

Load More

 

Toimitus

Voit valita toimitustavaksi joko Matkahuollon Lähellä-paketin, jolloin voit itse valita toimipisteen johon tuote toimitetaan. Matkahuollolla on yli 1100 toimipistettä ympäri Suomea, johon paketin voi toimittaa. Voit valita esimerkiksi sinua lähimpänä olevan Siwan, Valintatalon, R-Kioskin tai Matkahuollon toimipisteen. Saat ilmoituksen saapuneesta lähetyksestä tekstiviestillä. Voit valita haluamasi toimipisteen paketille ennen tilauksen lähettämistä Kassa-sivulla.

Toinen vaihtoehto on Matkahuollon Jakopaketti, jolloin paketti tuodaan sinulle kotiovelle saakka. Huomioithan, että Matkahuolto jakaa paketit aina 8-16 välisenä aikana.

Lahjakorteille tarjoamme toimitustavaksi edullisempana vaihtoehtona kirjekuorta, jolloin toimitamme ne Postin kautta. Voit tilata lahjakortin myös sähköpostiisi, jolloin lähetämme sen PDF-muodossa ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Toimitamme kaikki muut tuotteet, paitsi lahjakortit, Matkahuollon kautta.

Lahjakortit toimitamme halutessasi sähköpostiisi, tai vaihtoehtoisesti toimitamme lahjakortin antamaasi postiosoitteeseen Postin kautta.

Toimitamme tuotteen mahdollisimman nopeasti, mutta viimeisestään 14 päivän kuluessa.

Load More

 

Palautus

Ota aina ensin yhteyttä asiakaspalveluumme, jotta voimme keskustella asian hoitamisesta. Kuvailethan aina viestissä mikä tuotteessa oli vialla.

Ethän lähetä tuotetta ennen kuin olet sopinut asiasta asiakaspalvelumme kanssa. Jos tilaamasi tuote on vaurioitunut, voimme lähettää sinulle vastaavan tuotteen tilalle tai palauttaa maksamasi summan samalle tilille, josta maksoit tilauksesi.

 

Kyllä voit. Sinulla on 14 vuorokauden palautusoikeus, jos olet tilannut tuotteen valmiista valikoimastamme. Palautusoikeus ei koske tuotesuunnittelijalla tehtyjä tuotteita, koska nämä tuotteet on tehty sinun toiveidesi mukaisesti, emmekä voi laittaa niitä uudelleen myyntiin.

Otathan aina ensin yhteyttä asiakaspalveluumme, jotta voimme neuvoa sinua palautuksen tekemisessä.

Load More

 

Muita kysymyksiä

Kyllä voit! Jos haluat että toimitamme lahjakortin sähköpostiin, ilmoita tuotesivulla olevaan kenttään sähköpostiosoite, johon haluat lahjakortin lähetettävän.

Voit tilata lahjakortin myös ystäväsi postiosoitteeseen, jos kassa sivulla ilmoitat meille toimitusosoitteeksi ystäväsi osoitteen. Tässä tapauksessa lähetämme lahjakortin suoraan hänelle.

Tilausvahvistus pitäisi tulla sähköpostiisi heti, kun olet tehnyt ja maksanut tilauksesi. Tarkista ensin että olet varmasti ilmoittanut meille oikean sähköpostiosoitteen. Mikäli kaikki tietosi ovat oikein, on tilausvahvistuksen lähettämisessä sattunut jokin ongelma. Voit kysyä tilauksesi etenemisestä asiakaspalvelustamme. Tarkistamme asian ja ilmoitamme sinulle mikäli tilaus ei ole onnistunut. Mikäli kaikki on kunnossa, laitamme sinulle tilausvahvistuksen uudestaan.

Voimme aina keskustella mahdollisista paljousalennuksista, mikäli olet tilaamassa monta tuotetta samalla kertaa. Ota meihin yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostilla, jotta voimme keskustella asiasta.

Jos olet jo tehnyt ja maksanut tilauksen, emme voi enää alennuksia myöntää, joten ota aina ensin yhteyttä niin keskustellaan asiasta.

Load More