Verkkosivut yrityksille mainosmaasta
Toteutamme myös näyttävät verkkosivut yrityksellesi

Verkkosivut yrityksellesi

Nykypäivänä on yhä tärkeämpää, että yritykseltä löytyy joka laitteella toimivat verkkosivut. Monet asiakkaat etsivät yrityksestä tietoa ensin netistä ja mikäli yrityksen sivuja ei löydy, voi monet asiakaskontaktit jäädä saamatta. Laadukkaat verkkosivut auttavat yritystä omissa tavoitteissaan. Oli tarkoitus sitten saada asiakkaat ottamaan yhteyttä, lataamaan tuote-esitteitä tai vaikka katsomaan esittelyvideo, onnistuu nämä kaikki helposti yrityksen omien verkkosivujen kautta.

Verkkosivujen responsiivisuus ja ulkoasu

Suunnittelemme aina verkkosivut, jotka toimivat moitteettomasti joka laitteella. Yhä useampi selaa nettiä puhelimella, joten on välttämätöntä, että sivusto skaalautuu vaivattomasti jokaiseen näyttöön ja käyttökokemus pysyy miellyttävänä laitteesta riippumatta.

Sivuston ulkoasu antaa asiakkaalle ensivaikutelman yrityksestäsi. Näyttävät verkkosivut houkuttelevat asiakasta selamaan sivustoasi ja tutustumaan yritykseesi. Suunnittelemme sivustosi graafisen ilmeen aina toiveidesi mukaisesti, sekä yrityksesi imagon huomioon ottaen. 

Miten toteutamme kotisivut kanssasi

1. Toiveiden ja tarpeiden kartoitus

Ota meihin yhteyttä ja kerro meille hieman yrityksestäsi, sekä toiveistasi verkkosivun suhteen. Voimme yhdessä suunnitella sivustosi laajuuden, sekä tarvittavat toiminnot, joita sivustoltasi olisi hyvä löytyä.  Kun saamme kartoituksen tehtyä, lähetämme sinulle tarjouksen verkkosivuista.

2. Verkkosivuston suunnittelu

Lähetä meille tekstit ja kuvat, jotka sivustolle tulisi. Suunnittelemme verkkosivuston toiveidesi mukaan. Teemme vedoksen, josta näet sivuston graafisen ilmeen. Lähetämme sen jälkeen sinulle linkin, josta pääset näkemään ja testamaan toimivaa sivustoasi kaikilla laitteilla.

3. Tarpeelliset korjaukset ja muutokset

Kun olet päässyt testaamaan sivustoasi, voit antaa siitä oman mielipiteesi, sekä tarvittaessa omat muutosideasi. Teemme tarvittavat muutokset toiveidesi perusteella, jonka jälkeen viimeistelemme sivun sisällön ja ulkoasun. Teemme lopuksi vielä itse perusteellisen tarkistuksen sivustolle ja sen toiminnalle.

4. Kotisivusi ovat valmiit

Kun olet 100% tyytyväinen sivustoosi, siirrämme sivustosi haluamaasi verkko-osoitteeseen. Tämän jälkeen pääset mainostamaan yrityksesi verkkosivustoa, sekä hankkimaan asiakkaita netin kautta! Olemme myös jatkossa tarvittaessa apuna auttamassa sivun päivittämisessä ja tarvittavissa muutoksissa.

Toiminnot kotisivullesi

Google Analytics-järjestelmä. Voimme asentaa sivustollesi Google Analytics-järjestelmän, jolla pääset seuraamaan tarkasti sivustosi kävijämääriä. Näet myös helposti, mistä kävijät sivustollesi tulevat, sekä millä laitteella he sivustoasi selaavat.

Kuvagallerian tai portfolio-sivun avulla esittelet helposti yritystäsi, tekemiäsi töitä ym. Teemme sinulle tarvittaessa kuvagallerian tai porfolio-sivun, johon pääset itse myös jatkossa lisäämään sisältöä.

Blogi-sivulle saat itse helposti lisättyä omia artikkeleita, tiedotteita tai mitä muuta tietoa tahansa. Näin saat pidettyä asiakkaasi aina ajantasalla. Teemme sivustollesi tarvittaessa blogi-osion valmiiksi, johon itse pääset heti lisäämään sisältöä. Annamme sinulle tarvittaessa myös opastuksen blogi-tekstien lisäämiseen.

Ajanvaraus-sivu. Jos asiakkaasi pitää varata aika yritykselle etukäteen, on ajanvaraus-sivu netissä silloin erittäin toimiva ratkaisu. Asiakkaasi näkevät heti, koska yritykselläsi on vapaita aikoja, josta he voivat valita itselleen sopivimman ajan.

Yllä olevat toiminnot ovat esimerkkejä eri toiminnoista. Mietimme aina yhdessä asiakkaan kanssa mitä heidän sivuiltaan tulisi löytyä ja teemme ratkaisut sen perusteella. 

Muutamia toteuttamiamme verkkosivuja:

 

Kuuskaista.com

Uudistimme Kuuskaistan Palvelut Oy:n verkkosivut.

Suunnittelimme ulkoasun asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Lisäksi suunnittelimme sivustolta löytyvät hinnastot uuteen tyyliin sopivaksi.

 

Kiilakehys.fi

Suunnittelimme ja toteutimme Kiilakehys.fi-verkkokaupan.

Toteutimme Puusepänliike Nukarisen verkkokaupan täysin uusiksi. Uuden verkkokaupan myötä tuotteiden tilaaminen on entistä helpompaa ja nopeampaa.

Suunnittelimme myös uuden logon yritykselle.

 

Rakennusinsinööritoimisto Esa Järvinen

Toteutimme Rakennusinsinööritoimist Esa Järviselle uudet verkkosivut.

Nyt asiakkaiden on helpompi löytää yrityksen yhteystiedot netistä, sekä ottaa yhteyttä tarvittaessa suoraan verkkosivuston kautta.

 

Kiilakehys.net

Suunnittelimme ja toteutimme Kiilakehys.net – sivuston.

Kiilakehys.net sivuston kautta asiakkaat voivat tutustua Psl Nukarisen yritykseen ja tuotteisiin. 

Tuotteita voi helposti siirtyä tilaamaan kiilakehys.fi verkkokaupasta.

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa tuotteista alla olevalla lomakkeella.

Muistathan liittää viestiin tuotteen mahdolliset koot, sekä kappalemäärät.
Voit myös liittää tarjouspyyntöösi liittyvän aineiston viestiisi.

Antamiasi tietoja käytetään ainoastaan tarjouspyyntöön vastaamiseen. Tietoja ei käytetä tai luovuteta muuhun tarkoitukseen.