Mainosmaa on

yli 30 vuoden kokemuksella monipuolisesti mainosmaailman palveluita tuottava perheyritys. Toimipaikkamme sijaitsee Tuurissa, mutta palvelemme asiakkaita ympäri Suomen.

Mainosmaa palvelee

yrityksiä, yhteisöjä ja yksityisiä. Meiltä saat yrityksellesi yksilöllisesti suunnitellut mainostamiseen ja markkinointiin liittyvät ratkaisut ja tuotteet. Yhteisösi tiedottamiseen ja ilmoitteluun olemme oiva kumppani. Myös yksityisille tarjoamme pieninä erinä ja yksittäisinä kappaleina samat palvelut. Tutustu sivuillamme tarkemmin tarjontaamme.

Mainosmaan periaate

on tarjota asiakaskohtaisesti miellyttävä kokemus palveluistamme ensikontaktista alkaen, meillä kohdellaan tasavertaisesti niin pienet kuin isommatkin asiakkaat.

Suunnittelu

Mainosmaasta saat suunnittelu- sekä painopalvelut. Suunnittelemme ja toteutamme painokelpoisiksi mm. logot, lehdet, kirjat, esitteet, käyntikortit ja flyerit. Uudistamme vanhan logosi tai käytämme nykyistä logoasi ja yrityksesi tai yhdistyksesi värimaailmaa suunniteltavissa tuotteissa. Suunnittelemme myös teippaukset, tarrat, roll-upit, banderollit ym painokuntoon ja voimme myös painaa ne valmiiksi omissa tiloissamme. Suunnittelemme ja toteutamme verkkosivut. Ota yhteyttä niin suunnitellaan ja toteutetaan sinulle tarvitsemasi tuotteet. Asiakkaitamme ovat isot kuin pienetkin yritykset, yhdistykset sekä yksityishenkilöt. Toivotamme sinutkin tervetulleeksi!

Painotuotteet joustavasti

Painamme nykyaikaisella laitteistollamme mm. käyntikortit, esitteet, lomakkeet, kirjekuoret, flyerit, kutsu- ja kiitoskortit ja muistikuutiot. Digipainokone on omissa tiloissamme, joten töiden aikatauluttaminen ei ole riippuvainen muista, vaan pystymme painamaan helposti suunnittelemamme tuotteet tai voit toimittaa meille valmiin aineiston.

Laadukkaat painotuotteet

Käytössämme on hyvät jälkikäsittelylaitteet joilla viimeistelemme tuotteet. Jälki on laadukasta ja voit noutaa valmiit tuotteet meiltä tai lähetämme ne sinulle. Valmistamme tuotteet laadukkaista materiaaleista eikä pienikään painosmäärä ole este. Myös isommat painosmäärät onnistuvat.

Sisustus

Meiltä saat suositut sisustustarrat yksilöllisesti suunniteltuna. Suunnittelemme ja valmistamme ne kaikenkokoisina, -värisinä ja -muotoisina. Canvastaulut ovat myös osa sisustamista. Valmistamme ne halutun kokoisena ja haluamastasi kuvasta. Taidekankaalle tulostettu kuva pingotetaan laadukkaalle kotimaiselle kiilakehykselle. Canvastaulut tilaat helpoiten verkkokaupastamme www.mainosmaa.fi/kauppa

Teetä sinäkin taulu itselle tai lahjaksi ja ikuista tärkeästä hetkestä otettu kuva seinällesi. Todella uniikit tapetit saat kun tulostamme ne haluamallasi grafiikalla tai vaikkapa ottamillasi kuvilla. Tulostetut tapetit sopivat esimerkiksi yksilölliseen kodin sisustukseen, ravintola- tai yritysilmetoteutukseen, myymäläsomistukseen ja messuille.